Meteen naar de inhoud

OEFENWEDSTRIJDEN!

De voorbereidingen voor het nieuwe seizoen zijn volop aan de gang. In het kader hiervan zijn er, in de komende weken, nog enkele oefenwedstrijden gepland op De Stappe:

  • Donderdag 18-08 spelen de heren van het 1e elftal een wedstrijd tegen Heidebloem-Pulderbos. Het eerste bloempje wordt geplukt om 20u.
  • Zondag 21-08 staan er 2 wedstrijden op de planning: onze 2e ploeg trapt af om 11u, de helden van het eerste volgen om 14.30. Beide teams nemen het op tegen SAC.
  • Onze Dames hebben in de voorbereiding al enkele mooie resultaten kunnen boeken op verplaatsing. Woensdag 24-08 om 20.35 trachten ze deze reeks verder te zetten tegen de Mona’s van VC Mortsel.
  • Zaterdag 27-08 is het de beurt aan de jeugd: onze U12 kijken om 12.30 OH Fortuna (het oude Helderhoek) in de ogen
  • Zondag 28-08 nemen onze Vets A de strijdbijl op tegen Deurne OB in de Beker van Antwerpen. Als oud-winnaar willen ze, na enkele jaren zonder bekervoetbal, opnieuw zichzelf op de kaart zetten. De bal rolt vanaf 14.30.

Supporters uiteraard zeer welkom!

Wegens gebrek aan parkeerplaats, raden we wel aan de bussen enkele straten verder te parkeren. 

We vragen Nonkel Pastoor ook om een kaarsje te branden voor onze 1e ploeg, die het in de beker opneemt op het veld van Weitse Gans. Ook hier worden jullie met open armen ontvangen, zolang de overwinning maar gevierd wordt in de heimat.