Meteen naar de inhoud

UPDATE NIEUW SEIZOEN & ACHTER DE SCHERMEN

Lees hier onder een update met betrekking tot het nieuwe seizoen en wat er zich achter de schermen bij onze club afspeelt!

Beste leden, sympathisanten, en alle andere volgers,

Vandaag is het 30 juni. Traditioneel het (administratief) einde van het voetbalseizoen. Morgen, 1 juli, zal dan officieel het seizoen 2022-2023 van start gaan. Maar wat is er ondertussen achter de schermen gebeurd bij ons en de bond en wat zit er nog aan te komen? Je leest het hier!

-Inschrijvingen ploegen: al een geruime tijd geleden hebben wij de ploegen ingeschreven die wij in competitie zullen brengen bij de competitiestart in september. Door de hervorming van Voetbal Vlaanderen, waarbij alle provinciegrenzen wegvallen en alles in Strombeek gecentraliseerd wordt, gaat alles redelijk vlot. Nu, deze hervorming maakt voor ons geen verschil. Enkel voor de ploegen die tegen de provinciegrens wonen kunnen vanaf komend seizoen ook tegen ploegen uit een andere provincie uitkomen om de afstand te verkleinen (voorbeeld: ploeg uit Mol (Antwerpen) kan nu tegen Lommel (Limburg) uitkomen. Afstand niet zo groot. Enkel voor jeugdploegen).

Reeksindeling: alle reeksen zijn reeds gevormd. Nieuw is dat vanaf komend seizoen de U21 reeksen ook met 8 ploegen zijn en dus uit 2 delen bestaat. Wil jij graag weten welke ploeg met welke andere clubs in de reeks zit? Laat hier een opmerking achter en we posten het!

Kalender/planning: De kalender zal, naar onze informatie, binnen dit en 2 weken gepubliceerd worden. Vanaf deze beschikbaar is gaan wij meteen kijken of er iets gewijzigd moet worden. De kans bestaat dat je in een reeks ingedeeld wordt met een ploeg die hun thuismatchen op zondag spelen. Natuurlijk gaan wij dit proberen op te lossen, maar niets is zeker.

Werkzaamheden terreinen: Sommigen zullen het reeds gemerkt hebben, sommigen niet, maar “den biljart” op De Stappe is stillaan vorm aan het krijgen. Ook zullen binnenkort de renovatiewerken op het Kasteeltje van start gaan (ja, het was nodig). Graag vragen we nog eens om zeker onze velden tijdens de inzaaiperiode NIET te betreden. Op dit moment gaat dit over het grote veld en het kleine veld aan De Stappe.

Oefenwedstrijden & beker: er staan voorlopig 2 oefenwedstrijden op het programma. Op 21 augustus bekampt onze 1e ploeg FC Sac (degradant uit 2 Recr.) om 14u. Onze 2e ploeg zal op dezelfde dag om 11u de reserven van datzelfde FC Sac bekampen. Voor de Beker van Antwerpen Recr. zijn enkel de 1e ploeg en de veteranen ingeschreven. De loting hiervan moet nog gebeuren en deze wedstrijden zullen waarschijnlijk het laatste weekend van augustus doorgaan.

Varia: momenteel zijn we bezig met allerlei zaken om de club verder te krijgen. Samen met mensen die een hart voor de club hebben en enkel maar vooruit willen. Ook onze website is in een nieuw jasje gestoken. Bekijk deze zeker eens! Alle nieuwtjes zal je zeker en vast als eerste kunnen lezen op onze website en Facebookpagina 😉

Heb jij nog een vraag over een specifiek topic? Laat deze gerust achter!

Samen kijken we uit naar een nieuw seizoen, vol speelplezier en hopelijk zonder corona regeltjes!

Tot binnekort!