Meteen naar de inhoud

Gezocht!! Trainer & spelertjes U8 (2014)

Na een vergadering met de betrokken trainers, hebben we besloten ook een U8 ploegje in te schrijven. Lees hier onder het artikel voor meer info!

Hallo iedereen!

Door de grote aanvraag van jonge spelertjes, en de U7 groep te groot wordt, hebben we besloten om komend seizoen ook een U8 ploegje in te schrijven in de competitie. Deze zouden hun thuiswedstrijden om 14u30 spelen zodat deze ploeg eventueel nog kan aangevuld worden met U7 spelers.

Natuurlijk zijn er voor ons nog uitdagingen om dit goed te kunnen laten verlopen. Eerst en vooral zijn we nog op zoek naar een trainer die de spelertjes training kan geven (trainingsdag kan nog besproken worden) en de spelertjes kan begeleiden tijdens de wedstrijden (zowel thuis als uit). Daarnaast zou het ook ideaal zijn om nog een paar extra spelertjes in te schrijven zodat er zich tijdens het seizoen geen problemen gaan voordoen. Het format van de U8 competitie is één wedstrijd op een klein veld waarin een 5 vs 5 vorm zal gehanteerd worden. Eén wedstrijd is ingedeeld in 4×15 minuten met de nodige rust er tussen. Achteraf worden er vaak ook nog strafschoppen genomen, ongeacht de uitslag.

Indien u de man/vrouw bent die zich geroepen voelt om deze spelertjes te begeleiden, gelieve dan zeker een mailtje te sturen naar info@svsintjozef.be!

Maar wat bieden wij als club? Als familieclub staan wij voor een gezellige sfeer op en naast het veld. Bij ons staat ook het amusement centraal. Wij verwachten nooit dat er een wedstrijd gewonnen moet worden omdat het plezier centraal staat. Indien u graag wenst te starten als trainer zal u daar ook in begeleid worden. Daarnaast ontvangt u een jaarlijkse vrijwilligersvergoeding en zal u, indien u wenst, op onze kosten ook een trainerscursus kunnen volgen.

Heeft u nog vragen? Stuur gerust een mailtje naar info@svsintjozef.be! Wij hopen snel van u te horen!

SV Sint-Jozef Mortsel