Meteen naar de inhoud

Afgelasting Paastornooi SV Sint-Jozef

Helaas is ons Paastornooi afgelast. Lees hier onder ons statement

Hallo allemaal.

Door de huidige maatregelen zijn we genoodzaakt om het komende paastornooi af te gelasten. Het is namelijk nog steeds verboden om bubbels te mengen, wat het onmogelijk maakt om wedstrijden tegen andere personen/clubs te organiseren.Wel willen we eventueel een alternatief aanbieden door een soort van drie/vierhoekstornooi te organiseren. Hoe gaat dit in zijn werk? Hier een voorbeeldje: in de categorie U”X” zijn er 4 ploegen die willen meedoen aan het vierhoekstornooi. In weekend 1 zal er op de terreinen van ploeg A gespeeld worden en speelt iedereen 1x tegen elkaar om dan de week daarop hetzelfde te doen op de terreinen van ploeg B. Indien uw ploeg interesse heeft in deze opzet, kan u altijd een berichtje achterlaten en nemen wij verder contact op met u voor de verdere regeling. Dit kan natuurlijk enkel en alleen doorgaan vanaf de regels versoepeld worden EN de terreinen nog beschikbaar zijn (nog niet ingezaaid).

Bedankt voor uw begrip en hopelijk tot volgend jaar!

SV Sint-Jozef Mortsel