Meteen naar de inhoud

Bedankt Marc & Patricia!

(+ oproep voor nieuwe uitbaters)

Na maar liefst 20 jaren trouw op post te zijn geweest, beslisten Marc en Patricia om te stoppen als uitbaters van onze kantine op De Stappe. Via deze weg wensen wij hen uitgebreid te bedanken voor deze ongeziene staat van dienst! De coronapandemie verplicht ons jammer genoeg om eventuele festiviteiten tot nader order uit te stellen. Maar wees gerust, uitstel is in geen geval afstel. We hopen in ieder geval om Marc en Patricia nog vele malen te mogen verwelkomen op Jozef!

Om het enorme gat dat Marc en Patricia achterlaten op te vullen, zijn we dus op zoek naar nieuwe uitbaters voor onze kantine. Doe je dit graag alleen of met je partner, vorm je graag een groep waarin ieder om beurt de dienst op zich neemt of heb je andere creatieve idee├źn? Neem dan zeker contact op via info@svsintjozef.be!