INSCHRIJVINGEN PAASTORNOOI GEOPEND!!!

De inschrijvingen van ons Paastornooi (zaterdag 16 en zondag 17 april) zijn geopend! Bekijk hier onder meer info!

Beste voetbalvrienden,

SV Sint-Jozef Mortsel nodigt u graag uit op het Paastornooi van onze club! Dit voor de ploegen U7-U17, dames, veteranen en seniors (zelf samengestelde teams) . Het tornooi zal doorgaan op zaterdag 16 april 2022 en zondag 17 april 2022 (seniors). De wedstrijden worden per leeftijdscategorie afgewerkt, op een halve dag.  Het seniors tornooi zal plaatsvinden op zondag 17 april 2022. Per categorie zullen er 8 ploegjes kunnen inschrijven. 4 per poule met een plaatsingswedstrijd. Je speelt dus 3 poulewedstrijden, en een plaatsingswedstrijd. Bij het seniors tornooi zullen er 4 poules van 4 gevormd worden.

Inschrijven

Inschrijven kan via deze link! https://www.tournify.nl/live/svsintjozef2022

Starturen (onder voorbehoud)

  • U7-U8-U9-U10: zaterdag16 april 2022 in de voormiddag tot de middag
  • U11-U12-U15-U17: zaterdag 16 april 2022 vanaf de (na)middag tot max 17u30
  • Dames & Veteranen: zaterdag 16 april 2022 vanaf de namiddag tot max 17u45
  • Seniors: zondag 17 april 2022, hele dag vanaf 11u

Velden

Ook dit jaar gebruiken we 2 terreinen. Gelieve goed rekening te houden met waar je moet zijn!

Op de Stappe spelen: U10-U11-U12-U15-U17-seniors(zondag)

Op t’ Kasteeltje spelen:-U7-U8-U9-Dames-Veteranen

Elke categorie zal spelen in een 5v5 vorm op een kwart veld.  Alle informatie zal steeds hier te vinden zijn. Communicatie over het tornooi gebeurt bij voorkeur via volgend algemeen mailadres: tornooi@svsintjozef.be. We bezorgen de ingeschreven clubs tijdig de nodige tornooi-info per mail. Deze info zal tevens op onze website www.svsintjozef.be verschijnen.

Bij de bijlagen kunnen jullie eveneens een reglement en richturen terugvinden! Alsook kunnen jullie alles volgen via de app Tournify! Eens deze gedownload is, typ je “paastornooi SV Sint-Jozef” en klik je ons tornooi aan! Makkelijker kan niet!

Met sportieve groet, Het SV Sint-Jozef tornooi team๐Ÿ†๐Ÿ†๐Ÿ†