Afsluiting seizoen 2020-2021 en vooruitzicht komend seizoen

Het seizoen 2021-2022 is vandaag, 1 juli, officieel begonnen. Lees hier onder een dankwoord en een vooruitzicht van het komend seizoen.

1 juli, de dag dat het seizoen 2021-2022 officieel van start gegaan is, nu ja op papier natuurlijk.

De trainingen zullen rond eind juli/begin augustus aanvangen. Wie wanneer start zal u zeker van de betreffende trainer meekrijgen. Wie wanneer zal trainen vanaf september zal ook nog volgen. Wel kunnen we al meedelen dat wij 14 ploegen in competitie zullen hebben komend seizoen. We zullen een U7, U9, U10, U11, U12 (A+B), U15, U17, U21, Dames, Veteranen (A+B), 2e en 1e ploeg in competitie hebben. De kalenders zullen rond juli verschijnen. Wel kunnen we binnekort meegeven welke ploeg zal spelen tijdens de thuiswedstrijden.

Graag willen we via deze weg ook nog een aantal mensen en clubs bedanken. Afgelopen seizoen hebben we reeds in oktober moeten stoppen met competitievoetbal. Toch zijn wij blijven voetballen en hebben we onder andere tegen clubs zoals VC Mortsel OG, Koninklijke Hove Sport en Koninklijke Olvac (excuses als ik ploegen vergeet!) vriendschappelijke wedstrijden gespeeld. Door weer en wind hebben spelertjes, trainers en ouders er steeds mee voor gezorgd dat dit mogelijk gemaakt werd. Graag willen we dan ook alle spelers, trainers, ouders en vrijwilligers van Sint-Jozef maar ook van alle andere clubs bedanken om de spelertjes toch te laten genieten van de sport waar ze van houden. Zonder jullie was dit niet mogelijk geweest!
Bedankt aan de trainers, terreinverzorgers, truitjeswasser enzovoort!


Wij hopen alvast dat vanaf september het terug een beetje in de “normale richting zal evolueren. Met de nieuwe kantine op de Stappe en het nieuwe dak op de kantine (morgen meer info hierover) kijken wij alvast enorm uit naar de start van de competitie!


Met sportieve groet en tot in augustus!

Foto: U12 na hun oefenwedstrijd tegen Olvac, waar ze een medaille kregen omdat we bleven voetballen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *