Sint-Jozef drinkt!

Wijnactie bij SV Sint-Jozef! Meer info? bekijk het hier onder!

Beste Vrienden van Sint-Jozef,

In de huidige omstandigheden, en binnen het wettelijke kader, is het voor de club steeds belangrijk gebleven onze leden de kans te geven hun favoriete hobby te beoefenen. We zijn ervan overtuigd dat dit een grote rol kan spelen in het fysieke en mentale welzijn van onze jongens en meisjes in deze moeilijke periode. Uiteraard veroorzaakt dit ook kosten. Kosten die, in een normaal seizoen, worden gedragen door de inkomsten van kantine en bijkomende evenementen zoals ons jaarlijks Paastornooi. Helaas is 2020-2021 geen normaal seizoen gebleken…..
Om de pijn wat te verzachten werd besloten om, in samenwerking met CAVEMAN WINES, een wijnverkoop op te zetten. We bieden u een reeks kwaliteitswijnen aan, waarvan we hopen dat ze, ook voor u, het leed ietwat kunnen verzachten.

Ons aanbod kan u terugvinden in onderstaand PDF bestand!

Bestellen kan tot 5 april via deze link: https://docs.google.com/…/1FAIpQLSecmce7YxSXGy…/viewform

Bekijk zeker ook de Facebookpagina van Caveman-Wines!

Wij danken u alvast voor uw hulp!

SV Sint-Jozef Mortsel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *