Competitie 1e ploeg: SV Sint-Jozef – Ostan

SV Sint-Jozef – Ostan 2-2
Bekijk hieronder het verslag van de wedstrijd van gisteren! (Donderdag 1 oktober)


Onze 1e ploeg ontving gisterenavond co-leider Ostan. Ostan, dat 9 op 9 had en nog geen enkel tegendoelpunt slikte, was op papier een zeer moeilijke tegenstander. Hier onder een verslag –>Het openingskwartier was volledig voor de bezoekers. Ze begonnen zeer vinnig was resulteerde in een bal op de paal na 3 minuten. Helaas was het na 6 minuten toch prijs. Een te kort gekopte terugspeelbal was voor de Ostan aanvaller de ideale gelegenheid om de 0-1 te maken. Direct achtervolgen dus! Na het openingskwartier kwam Jozef beter en beter in de wedstrijd. Dat resulteerde meteen in de 1-1 via kopbaldoelpunt van Jeroen Herremans! Dit op een hoekschop. Nu het evenwicht in de wedstrijd werd hersteld, stonden dus ook de bordjes gelijk. Meer was er niet te noteren in de 1e helft, alleen dat Nick nog een opgelegde kans kreeg op de 2-1, maar helaas belandde de bal in het zijnet. 1-1 ruststand.

De 2e helft begon goed. Jozef had licht overwicht en gaf in het openingskwartier weinig kansen weg. In het begin schoot Mitch nog net over, maar in het komende halfuur werd er niet veel klaargespeeld. Enkel dat doelman Tim zeker vier gemaakte doelpunten uit zijn doel hield! Hij keepte zeker een berenwedstrijd!
Rond de 75e minuut mocht Dwayne een vrije trap nemen. Een prachtige voorzet werd nog lichtjes aangeraakt door Bjorn, waardoor de bal in het doel belandde! 2-1 dus met nog een kwartier te spelen. Echter kreeg Ostan 2 minuten later een hoekschop, die binnen gekopt werd. Al zat daar wel een handsbal geurtje aan, maar de bordjes stonden gelijk. Na de 2-2 verwaterde de wedstrijd en gebeurde er zo goed als niets meer. Ondanks we nog steeds op onze 1e driepunter wachten, was dit een meer dan degelijk resultaat.
De puntendeling was een correcte referentie van deze wedstijd.

GOALS:
6′ 0-1 Ostan
19′ 1-1 Jeroen H.
75′ 2-1 Bjorn VN.
77′ 2-2 Ostan

VOLGENDE WEDSTRIJD –> ZONDAG 14u30 tegen RB Elzestraat!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *