Competitie 1e ploeg: SV Sint-Jozef – FC H.T.H.

SV Sint-Jozef – FC H.T.H. 4-4

2e competitiewedstrijd van onze 1e ploeg. Vandaag ontvingen we hekkensluiter FC HTH. Bekijk hieronder het verslag.

De openingsminuten waren dramatisch voor Jozef. Na amper 1 minuut werd het 0-1 door een mooi genomen vrije trap. In minuut 5 viel Dwayne dan ook nog eens geblesseerd uit na een duel met een tegenstander. Dramatisch eerste kwartier dus! Rond de 20ste minuut kwam Jozef beter in het spel en dat resulteerde dan ook in de 1-1, gemaakt door Mitch. Rond het halfuur verwaterde de wedstrijd een beetje waardoor HTH de 1-2 tegen de touwen trapte. De 2e helft kon daarop niet slechter beginnen. Al na 1 minuut maakte HTH de 1-3. Tijd genoeg om terug te vechten dus! Rond de 67ste minuut maakte Mitch de verdiende 2-3 en kwam Jozef beter en beter in de wedstrijd. In het begin van slotkwartier maakte Nick de 3-3 na een mooie individuele actie. Echter was het HTH die 3 minuten voor het einde van de reguliere speeltijd de 3-4 binnen werkte na slecht verdedigen na een vrije trap. Match gespeeld? Nee hoor! In de laatste minuten pakte de spits van HTH nog een domme 2e gele kaart en mocht gaan douchen. Na doorduwen van Jozef in het slot lukte het Mitch om zijn 3e van de middag binnen te duwen! Hattrick Mitch en 4-4 eindstand.

Volgende week zondag nemen we het om 15u op tegen FC Rood-Wit. Tot dan!

GOALS
1’ 0-1 HTH
20’ 1-1 Mitch J.
32’ 1-2 HTH
46’ 1-3 HTH
67’ 2-3 Mitch J.
76’ 3-3 Nick H.
87’ 3-4 HTH
90+3’ 4-4 Mitch J.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *